Vad Gör Oss Unika - Varför Välja Vår Bartenderskola?

Vad Gör Oss Unika – Varför Välja Vår Bartenderskola?

När det handlar om att välja en bartenderskola är det viktigt att fatta ett klokt beslut. Låt oss utforska vad som skiljer oss från andra och varför du bör överväga att bli en del av vårt gemenskapliga lärande.

Erfarenhet och Rykte

Lär dig av De Bästa

Vår skola har en välkänd profil med ett utmärkt rykte. Vi har flera svenska mästare med många internationella tävlingar och VM-bakgrund. Att få utbildning från de bästa ger dig en fördel i din bartenderväg.

Vårt Utbud av Kurser

Anpassade Kurser för Dina Behov

Vi erbjuder en rad olika kurser som passar både blivande och professionella bartenders. Utforska vårt utbud och hitta det som passar dig bäst.

Strukturerad Utbildning

Läroplan för Framtiden

Vår skola erbjuder en anpassad och strukturerad utbildning som utformats av erfarna bartenders. Vårt fokus är på att hålla en modern läroplan som inkluderar klassiska, trendiga och innovativa cocktails.

Personlig Uppmärksamhet

Familjär Atmosfär

Vi tar ett begränsat antal elever per kurs, vilket skapar en familjär och vänlig atmosfär. Du kommer att ha möjlighet att träna i våra lokaler på egen hand under fritiden.

Lära Genom Att Göra

Praktisk Inlärning

Vi tror på ”learning by doing” och att övning ger färdighet. Våra studier har visat att du kommer ihåg 90% av det du lär dig när du gör det praktiskt. Vi ger dig möjlighet att öva i riktig bar-miljö och i din egen takt.

Realistisk Träning

Specialbyggt Träningsrum

Vi har specialbyggda träningsrum med arbetsstationer och arbetsutrustning. Du får din egen bar/arbetsstation och utrustning för praktisk träning. Det förbereder dig för högt tempo och effektivt arbete i en verklig bar.

Kvalitetsingredienser

Märkessprit av Hög Kvalitet

Vi använder endast högkvalitativa märkesspriter i vår live-bar. Det ger dig möjlighet att arbeta med de bästa ingredienserna och skapa exceptionella drycker.

Mångsidiga Möjligheter

Praktik och Anställningsstöd

Vi erbjuder praktikmöjligheter för att ge dig verklig erfarenhet. Dessutom stödjer vi dig i din jobbsökning efter examen.

Gemenskap och Stöd

En Del av Bartender Academy-familjen

När du utbildas hos oss blir du inte bara en examen, du blir en del av vår Bartender Academy-familj. Vi stöttar och vägleder dig genom hela din bartenderväg. Välkommen till vårt gemenskapliga lärande!

Kontakta oss