Flair bartenderkurs

Flair bartenderkurs – 1 VECKA

Vår flair bartenderkurs är en fängslande resa in i världen av bartenderyrket, där konst och underhållning möter skicklig drinkberedning. Med vår kurs kan du utveckla färdigheter som tar dig bortom det vanliga och sätter din bartending på en högre nivå.

I kursen lär du dig inte bara att blanda de mest utsökta cocktails, utan också konsten att göra det med stil och elegans. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom tekniker som kast med flaskor, snurrande av shakers och andra imponerande flair-rörelser som kommer att göra din bartendingshow minnesvärd.

Vi fokuserar inte bara på att göra bra drinkar, utan också på att ge en underhållande upplevelse till dina gäster. Med flair bartendering blir du en sann mästare på att engagera och imponera på din publik med dina färdigheter.

Anmäl dig till vår flair bartenderkurs och upptäck den spännande världen av flair bartending. Oavsett om du är en blivande bartender eller en erfaren proffs, kommer denna kurs att ta dig till nästa nivå och ge dig de färdigheter som behövs för att skapa minnesvärda och underhållande cocktailupplevelser. Gör din anmälan idag och börja din resa mot att bli en mästare i flair bartendering!

4995 SEK

Highlights

Rulla till toppen