Kontakta oss

Har du frågor angående våra Bartenderkurser?

Oroa dig inte, vi är här för att ge dig alla svar du behöver och vägleda dig i din resa mot att bli en skicklig bartender. Vi förstår att beslutet att anmäla sig till en bartenderakademi är viktigt och kan vara förenat med en mängd frågor och funderingar. Därför välkomnar vi dig att höra av dig till oss när som helst.

Vårt team av erfarna instruktörer och personal är dedikerade till att ge dig den information du behöver för att ta det bästa beslutet för din framtida karriär. Oavsett om du undrar över kursinnehållet, schemaläggning, avgifter eller praktiska aspekter av utbildningen, är vi redo att svara på dina frågor.

Vi uppmuntrar också intresserade studenter att boka in ett studiebesök hos oss. Detta ger dig en möjlighet att utforska vår akademi, interagera med våra instruktörer och se förstahandsinformation om våra faciliteter och utbildningsmiljö. Vi är övertygade om att du kommer att känna dig inspirerad och motiverad efter ditt besök hos oss.

För att komma i kontakt med oss och ställa dina frågor eller boka ditt studiebesök, kan du använda våra kontaktuppgifter som finns på vår webbplats. Du kan ringa oss, skicka ett e-postmeddelande eller fylla i vårt kontaktformulär. Vi svarar snabbt och är redo att hjälpa dig på vägen till att bli en mästare på att skapa minnesvärda drycker.

Vi förstår vikten av att vara välinformerad och trygg när du väljer din bartenderutbildning. Låt oss ge dig all den information du behöver för att göra detta val till en framgångsrik och givande investering i din framtid. Vi ser fram emot att höra från dig och vara din partner på din resa mot en spännande karriär inom dryckesservice och mixologi.

Använd formuläret eller maila direkt till info@bartenderakademi.se

 

Kontakta oss
Kontakta oss
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Rulla till toppen